English

Mido Tour

مدارک مورد نیاز تور
مدارک لازم جهت سفارت ایتالیا : اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار کامل از تاریخ سفر + پاسپورت های قدیمی ترجمه شناسنامه ترجمه سند مالکیت مدارک شغلی : *مدارک مربوط به پزشکان : ترجمه کارت نظام پزشکی + ترجمه پروانه مطب ( در صورت کار در بیمارستان علاوه بر ترجمه کارت نظام پزشکی , ترجمه گواهی اشتغال به کار در سربرگ بیمارستان و ترجمه بیمه ) سایر مشاغل : *گواهی اشتغال به کار به لاتین بروی سربرگ شرکت با مهر و امضا مدیریت + ترجمه لیست سوابق بیمه *برای افرادی که مشاغل آزاد دارند ترجمه جواز کسب *برای افرادی که مدیر عامل هستند ترجمه روزنامه رسمی شرکت + ترجمه لیست سوابق بیمه پرسنلشان *** گواهی اشتغال به تحصیل برای محصلان پرینت حساب بانکی با گردش بالا و مانده حداقل 40.000.000 تومان به لاتین تمکن مالی با مانده حداقل 40.000.000 تومان به لاتین 2 قطعه عکس رنگی زمینه سفید 4*3 آدرس و تلفن منزل و محل کار کلیه ترجمه ها به لاتین و فقط مهر دارالترجمه را داشته باشد
خدماتی که در تور ارائه می شوند
خدمات: بلیط رفت و برگشت با هواپیمایی آلیتالیا-ویزای شنگن-اقامت در هتل 4 ستاره تاپ در مرکز شهر میلان- ترانسفر رفت و برگشت فرودگاهی-ترانسفر به محل نمایشگاه-کارت ورود به نمایشگاه -بیمه مسافرتی


تاريخ انتشار دوشنبه 20 آذر 1396
تعداد بازدید 34
کلید واژگان mido, milan

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی سپهر پرواز می باشد. 2016 ©
طراحی پرتال (طراحی پورتال): آرانا نتورک