English

ویزا ایران



تبعه تمام كشورهايي كه داراي گذرنامه معتبر (با اعتبار حداقل شش ماه) و اقامت حداقل 6 ماه در کشور خود باشند مي توانند پس از ارايه مدارك
 لازم و اخذ رواديد به ايران سفر نماينداتباع خارجي جهت مسافرت به مناطق آزاد تجاري جمهوري اسلامي ايران (مانند كيش، قشم، چابهار و ...)نيازي به اخذ رواديد نداشته و به راحتي مي توانند در مبادي ورودي با اخذ مجوز ورود 14 روزه به آن مناطق وارد شوند. بديهي است در صورت
 تمايل به ادامه سفر به ساير مناطق داخلي كشور، مي توانند به دفتر نمايندگي وزارت امور خارجه مستقر در آن منطقه آزاد مراجعه كرده و طبق
 مقررات رواديد لازم را دريافت نمايند ايرانياني كه طبق قوانين ايران، ترك تابعيت نكرده، ليكن گذرنامه خارجی در اختيار دارند نمي‌توانند با گذرنامه
 خارجي به ايران سفر نمايند و مي بايست با اخذ گذرنامه معتبر ايراني به كشور مسافرت نمايند

 فرم درخواست رواديد يك برگ 
 يك قطعه عكس 4×3 بيومتريك (از روبرو، بدون كلاه و عينك، پشت زمينه سفيد) 
 اصل گذرنامه معتبر (با اعتبار حداقل شش ماه و داراي صفحات سفيد و كافي) 
 پرداخت هزينه صدور رواديد 
تبصره:  كساني كه درخواست رواديد دو بار ورود و يا مكرر دارند، لازم است كه قبلاً هماهنگی های لازم را انجام دهند.


در اجراي مصوبه هيأت وزيران به اطلاع مي‌رساند: 
به‌منظور تسهيـل بيشتر در صـدور رواديـد، از تاريخ 1/12/1386 اتباع خارجي (به‌جز ده كشور آمریکا - انگلیس- افغانستان - اردن - کانادا - عراق - بنگلادش - پاکستان - کلمبیا - سومالی) مي‌توانند پس از تكميل و ارسال فرم درخواست رواديد الكترونيكي و دريافت پاسخ مثبت، به دفاتر اداره گذرنامه و رواديد وزارت خارجه در فرودگاه‌هاي بين‌المللي ايران مراجعه و با ارايه شماره مجوز، رواديد دو هفته‌اي خود را دريافت نمايند. بديهي است اين نوع رواديد درصورت تشخيص ضرورت توسط مقامات ذيربط در نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران قابل تمديد (حداكثر تا دو هفته ديگر) خواهد بود. 
 فرودگاه‌هايي كه جهت صدور اين نوع رواديد تجهيز شده‌اند، عبارتند از: فرودگاه امام خميني (ره)، مهرآباد، كيش، قشم، بوشهر، شيراز، تبريز، مشهد و چابهار. 
 گذرنامه متقاضيان رواديد بايد حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد. 
 دارنده گذرنامه‌هاي سياسي و خدمت و خبرنگاران و گزارشگران خارجي نمي‌توانند از اين نوع رواديد استفاده كنند.


 رواديد عبور (ترانزيت) جهت افرادي صادر مي گردد كه قصد سفر به كشور ثالثي را از طريق عبور از خاك كشور جمهوري اسلامي ايران دارند. اين اشخاص مي‌توانند ظرف مدت كوتاهي (حداكثر 7 روز) به‌صورت ترانزيت از ايران عبور نمايند. 
مدارك لازم جهت اخذ ويزاي عبوري (ترانزيت) 
تكميل فرم درخواست رواديد 
رواديد معتبر كشور مقصد 
 يك قطعه عكس 4× 3 جديد ( از روبرو، برقي، بدون كلاه و عينك ) 
ارايه بليط معتبر مسافرت به كشور ثالث 
 اصل گذرنامه كه بايد حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد. 
 پرداخت هزينه صدور رواديد


  بازرگانان، كارشناسان و متخصصين فني و كساني كه براي مذاكرات تجاري و ... قصد سفر به جمهوري اسلامي ايران را دارند درصورت ارايه دعوت‌نامه از طرف شركت تجاري (حقيقي و يا حقوقي) خود مي‌توانند تقاضاي رواديد ورود تجاري بنمايند. 
مدارك لازم جهت اخذ ويزاي تجاري (ورود) 
 تكميل فرم درخواست رواديد 
 دعوتنامه از طرف شريك تجاري و يا كالاي ايراني 
 يك قطعه عكس 4×3 جديد بيومتريك 
 نامه درخواست رواديد از طرف شركت خارجی به‌عنوان سفارت جمهوري اسلامي ايران با تعيين اهداف و مدت سفر 
 اصل گذرنامه 
 پرداخت هزينه رواديد


 رواديد عبور (ترانزيت) جهت افرادي صادر مي گردد كه قصد سفر به كشور ثالثي را از طريق عبور از خاك كشور جمهوري اسلامي ايران دارند. اين اشخاص مي‌توانند ظرف مدت كوتاهي (حداكثر 7 روز) به‌صورت ترانزيت از ايران عبور نمايند. 
مدارك لازم جهت اخذ ويزاي عبوري (ترانزيت) 
تكميل فرم درخواست رواديد 
رواديد معتبر كشور مقصد 
 يك قطعه عكس 4× 3 جديد ( از روبرو، برقي، بدون كلاه و عينك ) 
ارايه بليط معتبر مسافرت به كشور ثالث 
 اصل گذرنامه كه بايد حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد. 
 پرداخت هزينه صدور رواديد




کلیه حقوق محفوظ و متعلق به شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی سپهر پرواز می باشد. 2016 ©
طراحی پرتال (طراحی پورتال): آرانا نتورک