English

آلمان


نام ویزا

ویزای آلمان

مدارک :

1. اصل گذرنامه امضا شده به همراه کپی از صفحات (2و3و4 ) 

2. یک عدد فرم درخواست ویزای شینگن امضا شده.(برای افراد زیر 16 سال امضای پدر و مادر الزامی است)

3. یک عدد عکس جدید با پس زمینه ی روشن که قدیمی تر از شش ماه نباشد.(سفارت به قدیمی نبودن عکس بسیار اهمیت می دهد)

4. رزرواسیون هتل که با سربرگ اصلی هتل باشد با کپی

5. بیمه نامه ی مسافرتی معتبر با کپی

6. شناسنامه با کپی از همه ی صفحات

7 . شناسنامه و گذرنامه ی همسر با کپی

8 . گواهی اشتغال و در آمد همراه با کپی، و در صورت شاغل بودن همسر گواهی اشتغال همسر همراه با کپی

9. هر مدرکی که وابستگی شما را به ایران نشان دهد.(برای مثال :روز نامه های رسمی ، فیش حقوقی و در صورت شاغل بودن همسر فیش حقوقی همسر ، اسناد مالکیت و ... با کپی)

 


کلیه حقوق محفوظ و متعلق به شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی سپهر پرواز می باشد. 2016 ©
طراحی پرتال (طراحی پورتال): آرانا نتورک